Shows

 
 

Niet alleen door wedstrijden, waarin wij ons Vice-Kampioen van Nederland mogen noemen, willen wij onze liefde voor dansen uiten. Ook willen wij zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor dans en alles wat daarbij hoort! Wij zijn dan ook altijd beschikbaar om van uw feest, receptie of borrel met een wervelende demonstratie een danspectakel te maken.

Een demonstratie kan naar keuze op verschillende manieren worden samengesteld en op verschillende manieren worden uitgevoerd. Behalve demonstraties verzorgen wij ook workshops en lectures voor elk niveau en elk gezelschap. Zo kunnen we u eerst enthousiast maken met een demonstratie en u vervolgens zelf uitnodigen de vloer onveilig te maken!

Ook voor meer ervaren dansgezelschappen kunnen wij lectures verzorgen met meer danstechnische inhoud en nieuwe variaties op uw bekende figuren.
Of gaat u misschien trouwen en zult u moeten geloven aan de ere dans voor het bruidspaar, maar weet U absoluut niks van dansen? Geen nood, met een privé lesje zult u zo de sterren van de hemel dansen.